Uitslagformulier praktijkexamen

Algemeen

Het uitslagformulier informeert u over de resultaten van uw praktijkexamen. Uw resultaten zijn op het formulier aangegeven met kruisjes. Als u examen hebt aangevraagd via een opleider, dan heeft uw opleider ook een digitaal exemplaar van het uitslagformulier ontvangen.

Geslaagd

Wanneer u bent geslaagd voor uw praktijkexamen is onderaan het uitslagformulier alleen vermeld dat uw examen voldoende was.

Gezakt

Wanneer u bent gezakt voor uw praktijkexamen is onderaan het uitslagformulier vermeld dat uw examen onvoldoende was. Ook is in de rubriek ‘Examenonderdelen’ met een kruisje aangegeven welke onderdelen u nog onvoldoende beheerst. Voor alle praktijkexamens geldt dat wanneer één examenonderdeel onvoldoende is, dan is de totale uitslag van het examen onvoldoende.

Bij de praktijkexamens voor het rijbewijs en de vakbekwaamheid (voorheen CCV-B diploma) is op het uitslagformulier achter elk van de onvoldoende examenonderdelen ook nog aangekruist op welk specifiek onderwerp u onvoldoende hebt gescoord. Daarnaast is aangekruist welke bijzondere verrichtingen u hebt gedaan en wat het resultaat daar van was.

rijbewijs

IN DE SPOTLIGHT

  • Autorijschool Mario
  • Verkeersschool Voskamp
  • Autorijschool Wilan
  • Verkeersschool van Vugt B.V.