CCV

Hier vindt u informatie over de activiteiten die de divisie CCV verzorgt. Het gaat om vrijwel alle examens voor beroepschauffeurs, schippers, logistiek medewerkers, ondernemers in het transport en de theorie-examens voor beroeps- en privé-vliegers. Daarnaast certificeert CCV bepaalde wettelijk vereiste opleidingen en de nascholingscursussen en praktijktoetsen vanuit de Richtlijn Vakbekwaamheid.

Deze examens en andere activiteiten ontwikkelt CCV in nauwe samenwerking met werkgevers en werknemers in de transportsector. De CCV examens zijn zowel wettelijk verplichte examens, zoals rijexamens CDE, AD(N)R examens en vakbekwaamheidsexamens, als examens op verzoek van sociale partners uit de sector Transport en Logistiek. Daarnaast geeft CCV ook vaardocumenten af.

Beroepschauffeur

Hier vindt u informatie over de examens die CCV afneemt voor de beroepschauffeur. Daarbij kunt u onder andere denken aan examens voor vrachtautochauffeurs, buschauffeurs en taxichauffeurs. Ook vindt u hier informatie over de examens voor gevaarlijke stoffen.

Onder het menu item over de Code 95 / nascholing kunt u lezen wat er per september 2008 en september 2009 is gewijzigd in de examens voor vrachtauto- en buschauffeurs. Hier vindt u ook informatie over de verplichte nascholing en een overzicht van gecertificeerde opleidingen.

Mijn resultaten en code 95

Op de website van het CBR kunt u bekijken welke CCV-examens u heeft behaald, welke diploma's en certificaten in uw bezit zijn en uw behaalde nascholingsuren nakijken. Aan het overzicht van uw resultaten kunt u geen rechten ontlenen. Voor bescherming van uw privacy moet u eerst met uw DigiD inloggen.

rijbewijs

IN DE SPOTLIGHT

  • Verkeersschool van Vugt B.V.
  • Autorijschool Wilan
  • Unique Driving
  • Autorijschool Mario